Look at what I have found in the net! (Source:
http://www.facebook.com/groups/chessbg/)
Use Google translator (or similar) from Serbian!
Quote:
Pise: Davor Komljenovic
Prima: Bogdan Lalic
Tema: spanske teme
Sto posto je imao kompjuter. Sve igra precizno i jos da remi bez borbe Barsovu u predzadnjem kolu i onda veli u zadnjem da moze Barsov biti prvi i nece ni remi. Nesto sam sitno pogrijesio u Trompowskom. Cijelo vrijeme sam se bojao kompjutera a imao sam utisak da je koristio kompjuter kad sam igrao.
Sto nije igrao sa Barsovom; da je njega dobio mogao je sa mnom remi u zadnjem kolu.
Vidio sam kad je pregovarao da racuna da sigurno dobiva. Nije znao biti lukav (kad ima kompjuter), ne znam kako ali sad cu podrzati svaku akciju protiv Borislava Ivanova jer me je opljackao. Istina da je bio remi onda bi bio Barsov prvi (nevjerojatno s 2,5 boda manjim buholzom). Barria je govorio kod pregovora da ovaj sigurno ima kompjuter, tako se drzao i Ivanov (da on sigurno dobiva), a sad sam uvjeren da stvarno ima kompjuter. Slobodan Kovacevic je jos prije cijelo vrijeme govorio kako Ivanov ne igra posteno, uopce nije gledao svoje pozicije. Da nije bilo onog Ivanova, ja i Barsov i Fedorchuk imamo po tri remija bili bi prvi sa 6,5 iz 8. On je lansirao i one koji nisu igrali s njim. Filemon Cruz ima pola boda vise od mene a nije igrao s njime, Larino ni on nije igrao s kompjuterom. Proklet bio Ivanov taj je ko vampir.
----------------
Pise: Bogdan Lalic
Prima: Barsov Alexei
Tema: Partija sa Borislavom Ivanovom
Mozes li mi poslati partiju sa Borislavom Ivanovom iz Pamplone?
-------------
Pise: Barsov Alexei
Tema: Partija sa Borislavom Ivanovom
1.d4 d5 remi
Nisam htio da igram sa njim jer ocigledno nekako koristi kompjuter
------------
Pise: Darko Feletar
Tema: Prepiska u vezi Ivanova.
Aha, tek sada se Badzo opametio, kada je dobio krumpir od Ivanova.
Sjecam se da je podrzavao tog Ivanova za njegove akcije u Zadru, jer je "sredio Zgubidane“.
Tek je sada promijenio plocu, kada je Ivanov sredio i njega.
Karma uvijek nepogresivo pronadje put da nauci covjeka lekciju.
Bas zanimljivo!
------------
Poslao velemajstor Bogdan Lalic
end of quote No comments!